In veel bedrijven worden elk jaar een of meerdere personeelsactiviteiten georganiseerd, wellicht ook in die van u. Het is leuk om op een informele manier eens anders met elkaar om te gaan en dat bevordert tevens de onderlinge band en samenwerking.
De organisatie van deze activiteiten vergt veel tijd en inzet van de Personeelsvereninging. The Old Barn Workshops heeft al vele jaren ervaring met het organiseren van leuke creatieve workshops in groendecoraties. Reacties zijn altijd positief, ook van de wat minder creatieve deelnemers. Met de juiste begeleiding en materialen lukt het iedereen. Wij beschikken zelf over een sfeervolle ruimte waar wij ongeveer 18 tot 20 personen kunnen ontvangen. Tevens komen wij ook op locatie, bijv. op uw eigen bedrijf. In overleg nemen wij de hele organisatie voor onze rekening, zo kunnen we ook zorgen voor een hapje en een drankje. De prijzen variëren afhankelijk van het onderwerp en aantal personen tussen de € 17,50 en € 50,= per persoon. Voor grotere groepen hanteren we korting.
Ook is er de mogelijkheid om uw workshop te combineren met een gezellige lunch of high tea in één van de dichtbij gelegen restaurants zoals Brasserie d'Oude Veiling http://www.d-oudeveiling.nl/ 1 km verder gelegen aan de Dorpsstraat, Wok van Pejo, op 200 m afstandhttp://wokvanpejo.com/ of bijv. in restautrant party-boerderij De Nadorst op 3 km http://www.nadorst.nl/.

css navigation by Css3Menu.com